Plain White T's

  • Plain White T's är en amerikansk musikgrupp bildad 1997 i Lombard, Illinois. Bandet består av Tom Higgenson (sång), Dave Tirio (gitarr), Mike Retondo (bas, sång), De'Mar Hamilton (trummor) och Tim Lopez (gitarr, sång). De har bland annat haft stora framgångar med singeln "Hey There Delilah".

    Medlemmar

    • Tom Higgenson – sång, keyboard, akustisk gitarr (1997-idag)
    • Dave Tirio – trummor, slagverk (1997-2003), rytmgitarr (2003-idag)
    • Tim Lopez – sologitarr, bakgrundssång (2002-idag)
    • Mike Retondo – basgitarr, bakgrundssång (2002-idag)
    • De'Mar Hamilton – trummor, slagverk (2003-idag)
    • Steve Mast – sologitarr, bakgrundssång (1997-2002)
    • Ken Fletcher – basgitarr (1997-2002)

    Diskografi

    • 2000 - Come on Over
    • 2002 - Stop
    • 2005 - All that we Needed
    • 2006 - Every Second Counts
    • 2008 - Big Bad World
    • 2010 - Wonders of the Younger
    • 2014 - American Nights
    • 2006 - Hey There Delilah
    • 2008 - Connect Sets
    • 2009 - Daytrotter Session
    • 2013 - Should've Gone to Bed
    • 2004 - All That We Needed
    • 2005 - Take Me Away
    • 2006 - Hey There Delilah = Murni
    • 2006 - Hate (I Really Don't Like You)
    • 2007 - Hey There Delilah (återutgåva)
    • 2007 - Our Time Now
    • 2008 - Natural Disaster
    • 2008 - 1234
    • 2010 - Rhythm of Love
    • 2013 - Should've Gone to Bed
    • 2007 – Recluse (Stacy Clark featuring Plain White T's) (Apples and Oranges)
    • 2008 – Little Miss Obsessive (Ashlee Simpson featuring Tom Higgenson) (Bittersweet World)

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.