Miserable

Lit

  • Lit är en alternativ rockgrupp från Orange County, Kalifornien.

    Medlemmar

    • A. Jay Popoff – sång (1989-idag), (trummor 1988-1999)
    • Jeremy Popoff – gitarr, bakgrundssång (1989-idag)
    • Kevin Baldes – bas, bakgrundssång (bas, ledsång 1988-1989)
    • Nathan Walker – trummor, slagverk (2009)
    • Ryan Gillmor – gitarr, keyboard, bakgrundssång (2010-2012, 2013)
    • Sean Holland – gitarr, bakgrundssång (1988-1992)
    • Allen Shellenberger – trummor, slagverk, bakgrundssång (1989-2009; död 2009)
    • Chadd Anthony (Chad Benekos) – gitarr, bakgrundssång (1992-1995)

    Diskografi

    • 1997 – Tripping the Light Fantastic
    • 1999 – A Place in the Sun
    • 2001 – Atomic
    • 2004 – Platinum & Gold Collection
    • 2004 – Lit
    • 2012 – The View from the Bottom
    • 1996 – Five Smokin' Tracks from Lit

    Singlar (topp 50 på Billboard Alternative Songs)

    • 1999 - My Own Worst Enemy (#1)
    • 1999 - Zip-Lock (#11)
    • 2000 - Miserable (#3)
    • 2000 - Over My Head (#22)
    • 2001 - Lipstick and Bruises (#10)
    • 2002 - Addicted (#23)
    • 2004 - Looks Like They Were Right (#34)
    • 2004 – Platinum & Gold Collection

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.