Tash featuring Raekwon

  • Raekwon, född Corey Woods 12 januari 1970 i Brooklyn, New York, är en amerikansk rappare och medlem i Wu-Tang Clan. Han blev medlem i klanen lagom till inspelningen av det kritikerrosade debutalbumet Enter the Wu-Tang (36 Chambers).

    Alias

    • "The Chef"
    • "Lex Diamond"
    • "Louis Diamond"
    • "Rick Diamond"
    • "Shallah"
    • "Louis Rich"
    • "Shallah Raekwon"

    Diskografi

    Studioalbum

    • 1995 – Only Built 4 Cuban Linx...
    • 1999 – Immobilarity
    • 2003 – The Lex Diamond Story
    • 2009 – Only Built 4 Cuban Linx... Pt. II
    • 2011 – Shaolin vs. Wu-Tang

    Externa länkar

    • Commons-logo.svg Wikimedia Commons har media som rör Raekwon.
    • Raekwon på Rate Your Music (engelska)
    • Raekwon på Myspace
    • Raekwon på Twitter

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.