Sorry

Nerf Herder

  • Nerf Herder är ett poppunk-band från Santa Barbara som bildades 1994 av Parry Grip (sång, gitarr), Charlie Dennis (bas) och Steve Sherlock (trummor). De är mest kända för ledmotivet till TV-serien Buffy och vampyrerna.

    Diskografi

    • 1996 – Nerf Herder
    • 2000 – How to Meet Girls
    • 2001 – My E.P.
    • 2002 – American Cheese
    • 2008 – IV

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.