Reel 2 Real

  • Reel 2 Real är en amerikansk musikgrupp vars kärna utgörs av New York-DJ:n Erick Morillo. Reel 2 Reals blandning av house och reggae gav listframgångar under 1990-talet. Deras mest kända låt är "I Like to Move It" från 1994, på vilken toastern The Mad Stuntman (Mark Quashie) medverkar.

    Diskografi

    Album

    • 1994 – Move It!
    • 1995 – Reel 2 Remixed
    • 1996 – Are You Ready for Some More?

    Singlar

    • 1993 – "The New Anthem"
    • 1994 – "I Like to Move It"
    • 1994 – "Go On Move"
    • 1994 – "Can You Feel It?"
    • 1994 – "Raise Your Hands"
    • 1995 – "Conway"
    • 1996 – "Jazz It Up"
    • 1996 – "Are You Ready for Some More?"
    • 1997 – "After the Rain"

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.