Heads Will Roll [video]

Marion Raven

  • Marion Elise Ravn, född 25 maj 1984 i Lørenskog, Norge, känd under artistnamnet Marion Raven, är en norsk pop- och rocksångare.

    Marion Raven blev känd som en av tjejerna i popduon M2M, tillsammans med Marit Larsen. Efter att M2M upplösts 2002 påbörjade hon en solokarriär och debutalbumet Here I Am släpptes 2005. 2006 sjöng hon duetten "It's All Coming Back to Me Now" med Meat Loaf på dennes album Bat Out of Hell III: The Monster Is Loose. Under början av 2007 turnerade hon sedan med Meat Loaf i Nordamerika, dels som förband och dels för duetten. Hennes andra album, Set Me Free, gavs ut i juni 2007.

    Diskografi

    • 2005 – Here I Am
    • 2006 – Heads Will Roll (Mini-LP)
    • 2007 – Set Me Free
    • 2013 – Songs From a Blackbird
    • 2005: Here I Am
    • 2005: Break You
    • 2006: It's All Coming Back to me Now
    • 2010: Found Someone
    • 2010: Flesh and Bone
    • 2012: Colors Turn to Grey

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.