The All American Rejects

  • The All-American Rejects är ett amerikanskt alternative rock-band som bildades 2001 i Stillwater, Oklahoma.

    Bandet albumdebuterade 2003 med självbetitlade The All-American Rejects, innehållande bland annat hitsingeln "Swing Swing". Bandet slog igenom i Sverige med singeln "My Paper Heart". Deras senaste album Move Along släpptes 2005 medan singeln "Dirty Little Secret", som var med i filmen John Tucker Must Die, kom på nionde plats på Billboard Hot 100 januari 2006 och plats 18 i UK top 40 juni 2006.

    Deras låt Move Along har varit med i avsnitt 2, säsong 3, av One Tree Hill, och även i filmen She's the man.

    Låten "Swing Swing" framfördes i den brittiska TV-serien All The Small Things som sänds på BBCOne.

    Bandet har även gjort en cover av Britney Spears låt Womanizer i samarbete med Pepsi Smash & Yahoo! Music

    Diskografi

    • 2003 – The All-American Rejects
    • 2006 – Move Along
    • 2008 – When The World Comes Down
    • 2012 – Kids in the Street
    • 2001 – Same Girl, New Songs
    • 2005 – The Bite Back EP
    • 2009 – Gives You Hell: The Remixes
    • 2009 – The Wind Blows: The Remixes
    • 2009 – I Wanna: The Remixes
    • 2012 – Flatline EP

    Singlar (på Billboard Hot 100)

    • 2002 - Swing, Swing (#60)
    • 2005 - Dirty Little Secret (#9)
    • 2006 - Move Along (#15)
    • 2006 - It Ends Tonight (#8)
    • 2008 - Gives You Hell (#4)
    • 2009 - I Wanna (#92)

    Externa länkar

    • Commons-logo.svg Wikimedia Commons har media som rör The All-American Rejects.
    • Officiell webbplats

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.