Kelly Key

  • Kelly de Almeida Afonso, född 3 mars 1983 i Rio de Janeiro, mer känd under artistnamnet Kelly Key, är en brasiliansk sångerska. Hennes genombrott kom 2001 med hitlåten Baba baby. Under de senaste tio åren har Kelly Key sålt cirka 2,5 miljoner plattor.

    Diskografi

    Studioalbum

    • 2001: Kelly Key
    • 2003: Do Meu Jeito
    • 2005: Kelly Key
    • 2006: Por Que Não?
    • 2008: Kelly Key

    Spanskspråkiga album

    • 2002: Kelly Key en Español

    Livealbum

    • 2004: Kelly Key - Ao Vivo

    Samlingsalbum

    • 2002: Remix Hits
    • 2007: 100% Kelly Key

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.