Mora Piya

Ranbir Kapoor

  • Ranbir Kapoor, född 1982, är en indisk skådespelare som jobbar inom Bollywood (Hindi filmer). Han debuterade som skådespelare 2007 i filmen Saawariya, en roll för vilken han tilldelades priset Filmfare Award for Best Male Debut. Han har Afghanska (Pashtun) rötter på sin fars sida.

    Filmografi

    • 2007 - Saawariya
    • 2008 - Bachna Ae Haseeno
    • 2009 - Luck by Chance
    • 2009 - Wake Up Sid
    • 2009 - Ajab Prem Ki Ghazab Kahani
    • 2009 - Rocket Singh: Salesman of the Year
    • 2010 - Raajneeti
    • 2010 - Anjaana Anjaani
    • 2011 - Rockstar
    • 2011 - Barfee

    Externa länkar

    Referenser

    1. ^ http://www.ranikapoor.com/index.php/about-me/family-background

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.