Wall of Sound

Firewind

  • Firewind är ett power metalband från Grekland.

    Medlemmar

    • Apollo Papathanasio - Sång
    • Gus G (Kostas Karamitroudis.) - Gitarr, förut keyboard
    • Petros Christo - Basgitarr
    • Bob Katsionis - Keyboard
    • Jo Nunez - Trummor

    Före detta medlemmar

    • Brandon Pender - Sång (1998)
    • Stephen Fredrick - Sång (2001-2003)
    • Chitral Somapala - Sång (2004-2005)
    • Konstantine - Basgitarr (2001-2003)
    • Matt Scurfield - Trummor (1998)
    • Brian Harris - Trummor (2001-2003)
    • Stian L. Kristoffersen - Trummor (2003-2005)
    • Mark Cross - Trummor (2005-2010)

    Diskografi

    • Nocturnal Symphony (Demo) (1998)
    • Between Heaven and Hell (2002)
    • Burning Earth (2003)
    • Forged by Fire (2005)
    • Allegiance (2006)
    • The Premonition (2008)
    • Few Against Many (2012)

    Externa länkar

    • Firewind på Myspace

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.