Whoo! Alright - Yeah...Uh Huh.

The Rapture

  • The Rapture var ett amerikanskt indierockband bildat 1998 i New York. Bandet blandade många genrer som post-punk, acid house, disco, electronica och rock, och återupplivade tillsammans med andra band genren Post-punk revival.

    Medlemmar

    • Luke Jenner - sång, gitarr (1998-2008, 2008-2014)
    • Vito Roccoforte - trummor (1998-2014)
    • Gabriel Andruzzi - keyboard, saxofon, bas, percussion, bakgrundssång (2002-2014)
    • Brooks Bonstin - bas, bakgrundssång
    • Christopher Relyea - keyboard, bakgrundssång
    • Matt Safer - bas, bakgrundssång (2001-2009)

    Diskografi

    • 1999 – Mirrors
    • 2003 – Echoes
    • 2006 – Pieces of the People We Love
    • 2011 – In The Grace of Your Love
    • 2001 – Out of the Races and Onto the Tracks
    • 2004 – Live From Bowery Ballroom, NYC
    • 2012 – In the Grace of Your Love
    • 2000 - The Chair That Squeaks / Dumb Waiters
    • 2002 - House of Jealous Lovers
    • 2002 - Olio (Remix)
    • 2003 - Give Me Every Little Thing / Killing (delad singel med The Juan Maclean)
    • 2003 - Sister Saviour (DFA Remix)
    • 2004 - Love Is All
    • 2004 - I Need Your Love (Remixes)
    • 2006 - Get Myself Into It (Radio Edit) / Crimson Red
    • 2006 - W.A.Y.U.H (Whoo! Alright - Yeah... Uh Huh) (People Don't Dance No More)
    • 2007 - Pieces of the People We Love
    • 2007 - The Sound
    • 2011 - Children
    • 2011 - How Deep Is Your Love?
    • 2011 - Sail Away
    • 2008 – Tapes

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.