The Woodpile

Frightened Rabbit

  • Frightened Rabbit är ett skotskt indierockband från Selkirk, Skottland bildat 2003.

    Medlemmar

    • Scott Hutchison - sång, gitarr (2003— )
    • Grant Hutchison - trummor, slagverk, sång (2004— )
    • Billy Kennedy - gitarr, basgitarr, keyboard, sång (2005— )
    • Andy Monaghan - gitarr, keyboard, basgitarr, sång (2008— )
    • Gordon Skene - gitarr, keyboard, sång (2009— )
    • Simon Lidell - div. instrument (2013— )

    Diskografi (urval)

    • Sing The Greys (2006)
    • The Midnight Organ Fight (2008)
    • The Winter Of Mixed Drinks (2010
    • Pedestrian Verse (2013)
    • Quietly Now! (2008)
    • A Frightened Rabbit (2011)
    • State Hospital (2012)
    • Be Less Rude (2007)
    • The Greys (2007)
    • It's Christmas So We'll Stop (2007)
    • Head Rolls Off (2008)
    • Fast Blood (2008)
    • I Feel Better (2008)
    • Swim Until You Can't See Land (2009)
    • Nothing Like You (2010)
    • Living in Colour (2011)
    • The Loneliness and the Scream (2011)
    • State Hospital (2012)
    • The Woodpile (2013)
    • Backyard Skulls (2013)
    • Late March, Death March (2013)

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.