Kinder Words

Mighty Mighty Bosstones

  • The Mighty Mighty Bosstones är ett amerikanskt tredje vågens skaband, bildat 1985 i Boston, Massachusetts. Bandet var ett av de första att blanda ska med hardcorepunk och deras stil har kallats skacore.

    Medlemmar

    • Dicky Barrett – sång (1983-idag)
    • Joe Gittleman "the Bass Fiddleman" – basgitarr, bakgrundssång (1983-idag)
    • Tim "Johnny Vegas" Burton – tenorsaxofon, bakgrundssång (1983-idag)
    • Ben Carr – dans, bakgrundssång, slagverk (1983-idag)
    • Joe Sirois – trummor, slagverk (1991-idag)
    • Kevin Lenear – altsaxofon, baritonsaxofon (1991-1998, 2008-idag)
    • Lawrence Katz – gitarr, bakgrundssong (2000-idag)
    • Chris Rhodes – trombon, sång (2000-idag)
    • John Goetchius - keyboard (2008-idag)
    • Nate Albert – gitarr (1983-2000)
    • Tim Bridewell – trombon (1983-1991)
    • Josh Dalsimer – trummor (1983-1991)
    • Roman Fleysher – saxofon (1998-2008)
    • Dennis Brockenborough – trombon (1991-2000)
    • Davey Holmes – keyboard
    • Brian Dwyer – trumpet
    • Kevin P. Stevenson – gitarr
    • Dave Aaronoff – keyboard
    • Sledge Burton – trumpet
    • Jon Nash – gitarr
    • John "JG" Goetchius – keyboard

    Diskografi

    • 1990 – Devils Night Out
    • 1992 – More Noise and Other Disturbances
    • 1993 – Don't Know How to Party
    • 1994 – Question the Answers
    • 1997 – Let's Face It
    • 2000 – Pay Attention
    • 2002 – A Jackknife to a Swan
    • 2009 – Pin Points and Gin Joints
    • 2011 – The Magic of Youth
    • 1998 – Live From the Middle East
    • 1991 – Where'd You Go?
    • 1994 – Ska-Core, the Devil, and More
    • 2001 – Awfully Quiet
    • 2005 – 20th Century Masters - The Millennium Collection: The Best of The Mighty Mighty Bosstones
    • 2007 – Medium Rare
    • 1991 - Where'd You Go? / Sweet Emotion
    • 1993 - Someday I Suppose
    • 1994 - Detroit Rock City
    • 1994 - Detroit Rock City / Detroit Rock City (delad singel med Kiss)
    • 1994 - Kinder Words
    • 1995 - Heck (Hell) Of A Hat
    • 1995 - Pictures to Prove It
    • 1997 - The Impression That I Get
    • 1997 - The Rascal King
    • 2000 - So Sad To Say
    • 2008 - Don't Worry Desmond Dekker

    Externa lankar

    • Commons-logo.svg Wikimedia Commons har media som rör The Mighty Mighty Bosstones.
    • Officiell webbplats

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.