Give Up The Grudge

GOB

  • Gob är en kanadensisk punkrockgrupp från Vancouver, Kanada. Deras sound har tung vikt på krispiga, distade gitarrer. De har spelat in fem album, det senaste är Muerto Vivos vilket betyder Levande död. Deras låt "I Hear You Calling" finns med i datorspelet NHL 2002. "Oh! Ellin" är med i NHL 2004.

    Medlemmar

    • Tom Thacker - ledsång, bakgrundssång, sologitarr, rytmgitarr (1993-idag)
    • Theo Goutzinakis - ledsång, bakgrundssång, sologitarr, rytmgitarr (1993-idag)
    • Gabe Mantle - trummor, slagverk, bakgrundssång (1998-idag)
    • Steven Fairweather - basgitarr, bakgrundssång (2008-idag)
    • Kelly Macauley - basgitarr, bakgrundssång (1993-1995)
    • Jamie Fawkes - basgitarr, bakgrundssång (1995-1996)
    • Happy Kreter - basgitarr, bakgrundssång (1996)
    • Patrick "Wolfman Pat" Paszana - trummor, slagverk, sång (1993-1998)
    • Craig Wood - basgitarr, bakgrundssång (1996-2004)
    • Tyson "Peter Pan" Maiko - basgitarr, bakgrundssång (2007-2008)

    Diskografi

    • 1995 - Too Late... No Friends
    • 1997 - Ass Seen on TV
    • 1998 - How Far Shallow Takes You
    • 2001 - World According to Gob
    • 2002 - F.U. EP
    • 2003 - Foot In Mouth Disease
    • 2007 - Muerto Vivos
    • 2014 - Apt. 13
    • 1994 - Gob
    • 1995 - Green Beans and Almonds
    • 1997 - Ass Seen on TV
    • 2002 - F.U. EP
    • 2003 - Foot in Mouth Disease Album Sampler
    • 2003 - I Hear You Calling

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.