Finger Eleven

  • Finger Eleven är ett kanadensiskt alternativ rock-band som grundades 1994. Bandet hette från början Rainbow Butt Monkeys och deras debutalbum Letters From Chutney utgavs 1995. Bandet bytte namn till nuvarande Finger Eleven inför släppet av andra albumet, Tip, 1997.

    Medlemmar

    • Scott Anderson - sång (1989-idag)
    • Rick Jackett - gitarr (1989-idag)
    • James Black - gitarr (1989-idag)
    • Sean Anderson - basgitarr (1989-idag)
    • Rich Beddoe - trummor, slagverk (1999-2013)
    • Rob Gommerman - trummor, slagverk (1989-1999)

    Diskograf

    • 1995 – Letters From Chutney (som Rainbow Butt Monkeys)
    • 1998 – Tip
    • 2000 – The Greyest Of Blue Skies
    • 2003 – Finger Eleven
    • 2007 – Them vs. You vs. Me
    • 2010 – Life Turns Electric
    • 1995 - Circles (som Rainbow Butt Monkeys)
    • 1995 - Danananana (som Rainbow Butt Monkeys)
    • 1996 - As Far As I Can Spit (som Rainbow Butt Monkeys)
    • 1997 - Tip
    • 1998 - Quicksand
    • 1999 - Above
    • 2000 - First Time
    • 2000 - Drag You Down
    • 2000 - Bones + Joints
    • 2002 - Slow Chemical
    • 2003 - Good Times
    • 2003 - One Thing
    • 2004 - Absent Elements
    • 2004 - Stay In Shadow
    • 2004 - Thousand Mile Wish
    • 2007 - Paralyzer
    • 2007 - Falling On
    • 2007 - I'll Keep Your Memory Vague
    • 2008 - Talking to the Walls
    • 2010 - Living in a Dream
    • 2010 - Whatever Doesn't Kill Me

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.