Sean Kingston featuring Chris Brown and Wiz Khalifa

  • Cameron Jibril Thomaz (mer känd som Wiz Khalifa), född 8 september 1987 i Minot, North Dakota, uppväxt i Pittsburgh, Pennsylvania, är en amerikansk rappare.

    Han är bland annat välkänd för sin debutsingel för Atlantic Records, Black and Yellow, som nådde nummer 1 på Billboard Hot 100. Hans debutalbum för skivbolaget, Rolling Papers släpptes den 29 mars 2011 och såldes i 197,000 exemplar i USA. Han är sedan den 1 mars 2012, förlovad med Amber Rose. Den 21 februari 2013, föddes parets första gemensamma barn, sonen Sebastian Taylor Thomaz. Wiz Khalifa och Amber Rose är nu skilda.

    Diskografi

    Studioalbum

    • 2006: Show and Prove
    • 2009: Deal or No Deal
    • 2011: Rolling Papers
    • 2012: My Time
    • 2014: Blacc Hollywood

    Mixtapes

    • 2006: Prince of the City: Welcome To Pistolvania
    • 2007: Grow Season
    • 2007: Prince of the City 2
    • 2008: Star Power
    • 2009: Flight School
    • 2009: How Fly (w/ Curren$y)
    • 2009: Burn After Rolling
    • 2010: Kush & Orange Juice
    • 2011: Cabin Fever
    • 2014: 28 grams

    Musikvideor

    • 2007: "Youngin On His Grind"
    • 2008: "All In My Blood (Pittsburgh Sound)"
    • 2008: "Say Yeah"
    • 2008: "She Wants A Thug"
    • 2009: "Ink My Whole Body"
    • 2009: "Knock You Down"
    • 2009: "Name On A Cloud/Wassup"
    • 2009: "The Life" (w/ Curren$y)
    • 2009: "Favorite Song" (feat. Boogz Boogetz)
    • 2009: "Hello Kitty (On The Pill)" (feat. Kev da Hustla)
    • 2009: "Shame"
    • 2010: "Super Hero" (Beans feat. Brisco & Wiz Khalifa)
    • 2010: "Material"
    • 2010: "This Plane"
    • 2010: "The Statement"
    • 2010: "The Kid Frankie"
    • 2010: "Stack Money" (Nefu Da Don feat. Wiz Khalifa)
    • 2010: "Mezmorized"
    • 2010: "Goodbye"
    • 2010: "Never Been"
    • 2010: "Super High (Sativa Remix)" (Rick Ross feat. Curren$y & Wiz Khalifa)
    • 2010: "In The Cut"
    • 2010: "Damn It Feels Good To Be a Taylor"
    • 2010: "Black and Yellow"
    • 2011: "Black and Yellow (G-Mix)" (feat. Juicy J, Snoop Dogg & T-Pain)
    • 2011: "That Good" (Snoop Dogg feat. Wiz Khalifa)
    • 2011: "On My Level" (feat. Too $hort)
    • 2011: "Roll Up"
    • 2011: "RetroSuperFuture II" (Rick Ross feat. Wale & Wiz Khalifa)
    • 2011: "This Weed Iz Mine" (Snoop Dogg feat. Wiz Khalifa)
    • 2011: "Taylor Gang" (feat. Chevy Woods)
    • 2011: "Choppa Choppa Down (Remix)" (French Montana feat. Gucci Mane, Rick Ross, Waka Flocka Flame & Wiz Khalifa)
    • 2011: "Oh My" (DJ Drama feat. Fabolous, Roscoe Dash & Wiz Khalifa)
    • 2011: "Reefer Party" (feat. Chevy Woods & Neako)
    • 2011: "No Sleep"
    • 2011: "Choppa Choppa Down (Remix)" (Offical Version) (French Montana feat. Rick Ross & Wiz Khalifa)
    • 2012: "Work Hard Play Hard"
    • 2013: "Molly" feat. (Tyga)

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.