Who Do We Think We Are

John Legend feat. Rick Ross

  • John Legend, född som John Stephens den 28 december 1978 i Springfield, Ohio, är en amerikansk Grammybelönad R&B-sångare, låtskrivare och pianist.

    Legend slog igenom 2005 med låtarna "Used to Love U" och "Ordinary People" från sitt debutalbum Get Lifted. Albumet var till stora delar ett samarbete med rapparen och producenten Kanye West samt med Snoop Dogg. I oktober 2006 släpptes uppföljande albumet Once Again. John Legend har även figurerat som bakgrundssångare på Jay-Zs "Encore", Alicia Keys "You Don't Know My Name" och Fort Minors "High Road" och spelat piano på Lauryn Hills "Everything is Everything".

    Diskografi

    • 2004 – Get Lifted
    • 2006 – Once Again
    • 2008 – Evolver
    • 2013 – Love in the future
    • 2013 – All of Me

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.