The Water Is Wide (audio)

Karla Bonoff

  • Karla Bonoff, född 27 december 1951 i Santa Monica, Kalifornien, är en amerikansk sångerska och låtskrivare. Hon arbetade som bakgrundssångerska, bland annat åt Linda Ronstadt, innan hon slog igenom.

    Som sångerska är hon känd för sin hit "Personally" (1982) och för "Somebody's Eyes" från filmen Footloose (1984). Bland hennes hitlåtar framförda av andra artister är "All My Life" av Linda Ronstadt och Aaron Neville, samt "Tell Me Why" av Wynonna Judd.

    Diskografi

    • Karla Bonoff (1977)
    • Restless Nights (1979)
    • Wild Heart of the Young (1982)
    • New World (1988)
    • All My Life: The Best of Karla Bonoff (1999)
    • Live (2007)
    • Columbia Collection (2008)

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.