Joachim Garraud

  • Joachim Garraud, född 27 september 1968 i Nantes, Frankrike är en musikproduent, DJ och skivproducent som för sitt arbete associeras med bland andra David Guetta, Geyster, Paul Johnson, Deep Dish, David Bowie, OMD, Kylie Minogue, Mylène Farmer, Cassius, Belamour, Kid Vicious, Saffron Hill, Culture Club, Ceronne och Moby och Jean-Michel Jarre. Garraud har tillsammans med andra startat följande skivbolag:

    • Gum Prod,
    • Prod public garden
    • Gum Records

    Diskografi

    Album

    • 2008: Invasion

    Samlingar

    • 2010: Club FG 2010 Zemixx, Joachim Garraud
    • 2009: Toolroom Knights Mixed, Joachim Garraud
    • 2009: Space Party, Mission 1: Ze Beat Galactique
    • 2005: Club FG Zemixx volume 1, Joachim Garraud

    Singlar och mixar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.