Back In The Day Official Music Video

Jessta James

  • James är en brittisk alternativ rockgrupp från Manchester som bildades 1981. Bandet räknades till Madchester-vågen och var som mest framgångsrikt under 1990-talet. Några av bandets kända låtar är "Sit Down", "Laid" och "She's a Star". När sångaren Tim Booth lämnade gruppen år 2001 lades musikverksamheten på is tills januari 2007 då gruppen ombildades och började spela tillsammans på nytt.

    Diskografi

    • 1986 – Stutter
    • 1988 – Strip-Mine
    • 1990 – Gold Mother (utgiven i USA med titeln James)
    • 1992 – Seven
    • 1993 – Laid
    • 1994 – Wah Wah
    • 1997 – Whiplash
    • 1999 – Millionaires
    • 2001 – Pleased to Meet You
    • 2008 – Hey Ma
    • 2010 – The Night Before
    • 2010 – The Morning After
    • 2014 – La Petite Mort
    • 1989 – One Man Clapping
    • 2002 – Getting Away with It... Live
    • 2008 – Live in 2008
    • 1998 - The Best Of
    • 2001 - B-Sides Ultra
    • 2004 - The Collection
    • 2007 - Fresh as a Daisy - The Singles

    Singlar (topp 100 på UK Singles Chart)

    • 1989 - Sit Down (#77)
    • 1989 - Come Home (#84 )
    • 1990 - How Was It for You? (#32)
    • 1990 - Come Home (remix) (#32)
    • 1990 - Lose Control (#38 )
    • 1991 - Sit Down (nyinspelning) (#2 )
    • 1991 - Sound (#9)
    • 1992 - Born of Frustration (#13)
    • 1992 - Ring the Bells (#37)
    • 1992 - Seven (#46)
    • 1993 - Sometimes (#18)
    • 1993 - Laid (#25)
    • 1994 - Jam J / Say Something (dubbel A-sida) (#24)
    • 1997 - She's a Star (#9)
    • 1997 - Tomorrow (#12)
    • 1997 - Waltzing Along (#23)
    • 1998 - Destiny Calling (#17)
    • 1998 - Runaground (#29)
    • 1998 - Sit Down (remix av nyinspelning) (#7)
    • 1999 - I Know What I'm Here For (#22)
    • 1999 - Just Like Fred Astaire (#17)
    • 1999 - We're Going to Miss You (#48)
    • 2001 - Getting Away With It (All Messed Up) (#22)

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.