True Love

P!nk feat. Lily Allen

  • Lily Rose Beatrice Cooper, (tidigare: Allen) född 2 maj 1985 i Hammersmith i London, är en brittisk popsångerska.

    Hon slog igenom på Myspace med låten "Smile" som kom som singel den 3 juli 2006. Samma år gavs fullängdsalbumet Alright, Still ut. År 2009 kom nästa album It's Not Me, It's You.

    Cooper är dotter till den brittiske skådespelaren Keith Allen och är gift med Sam Cooper. Hon är äldre syster till skådespelaren Alfie Allen. Hon är sannolikt mest känd under namnet Lily Allen, men i samband med sitt bröllop bytte hon formellt efternamn. Paret har två barn; döttrarna Ethel Mary, född 25 november 2011 och Marnie Rose, född 8 januari 2013.

    Cooper har varit ansikte utåt för modehuset Chanel. I september 2010 öppnade hon secondhandbutiken Lucy in disguise fylld med plagg från sin egen garderob.

    Diskografi

    Studioalbum

    • 2006 – Alright, Still
    • 2009 – It's Not Me, It's You
    • 2014 – Sheezus

    Singlar

    • 2006 – "Smile"
    • 2006 – "LDN"
    • 2006 – "Littlest Things"
    • 2007 – "Shame For You"/"Alfie" (dubbel A-sida)
    • 2008 – "The Fear"
    • 2009 – "Not Fair"
    • 2009 – "Fuck You"
    • 2009 – "22"
    • 2009 – "Who'd Have Known" (TBR 30 nov.)
    • 2010 - "Back To The Start"
    • 2010 - "Just Be Good To Green" med Professor Green
    • 2011 - "5 O'Clock" med T-Pain och Wiz Khalifa
    • 2013 - "Hard Out Here"
    • 2013 - "Somewhere Only We Know"
    • 2014 - "Air Balloon"

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.