Draco Rosa Feat. Alejandro Sanz

  • Alejandro Sanz, född 18 december 1968 i Madrid , är en spansk sångare som har vunnit 15 Latin Grammy Awards och tre Grammy Awards. Han är känd för sina flamencoinspirerade ballader och har samarbetat med många latinamerikanska musiker, som till exempel Shakira i låten "La Tortura".

    Diskografi

    • 1989 – Los Chulos Son Pa' Cuidarlos
    • 1991 – Viviendo Deprisa
    • 1993 – Si Tú Me Miras
    • 1993 – Básico
    • 1995 – 3
    • 1997 – Más
    • 2000 – El Alma al Aire
    • 2001 – MTV Unplugged
    • 2003 – No Es lo Mismo
    • 2004 – Grandes Éxitos 1991–2004
    • 2006 – El Tren de los Momentos
    • 2009 – Paraíso Express

    Källor

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.