Laid Back

  • Laid Back är en dansk musikgrupp, bildad 1979 i Köpenhamn av Tim Stahl (keyboard) och John Guldberg (gitarr). Gruppen är mest känd för hitsen "Sunshine Reggae" från 1982 och "White Horse" från 1983. 1990 gjorde gruppen comeback med hitlåten "Bakerman".

    Diskografi

    • 1981 – Laid Back
    • 1983 – Keep Smiling
    • 1985 – Play It Straight
    • 1987 – See You in the Lobby
    • 1990 – Hole in the Sky
    • 1993 – Why Is Everybody in Such a Hurry
    • 1998 – Laidest Greatest
    • 1999 – Unfinished Symphonies
    • 2005 – Happy Dreamer
    • 2008 – Good Vibes - The Very Best of Laid Back
    • 2012 – Cosyland
    • 2013 – Uptimistic Music

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.