Waiting for a Star to Fall

Boy Meets Girl

  • Boy Meets Girl är en amerikansk popduo som bildades 1982 med keyboardisten och sångaren George Merrill och sångerskan Shannon Rubicam, och som 1988 nådde stora framgångar med sången Waiting For a Star to Fall. Gruppmedlemmarna är också kända för att ha komponerat Whitney Houstons How Will I Know och I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me).

    Diskografi

    • Boy Meets Girl (1985)
    • Reel Life (1988)
    • New Dream (1990)
    • The Wonderground (2003)
    • 1985 - Oh Girl (#39 på Billboard Hot 100)
    • 1985 - The Touch
    • 1986 - Heartbreaker
    • 1988 - Waiting for a Star to Fall (#5 på Billboard Hot 100, #1 på Billboard Adult Contemporary)
    • 1989 - Bring Down the Moon (#49 på Billboard Hot 100, #28 på Billboard Adult Contemporary)
    • 1989 - Stormy Love
    • 1991 - Waiting for a Star to Fall (återutgåva)

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.