Everytime

Tatyana Ali

  • Tatyana Marisol Ali, född 24 januari 1979 i Brooklyn, New York, är en amerikansk skådespelerska och sångerska. Hon är mest känd från tv-serien Fresh Prince i Bel Air.

    Tatyana har två yngre systrar.

    Filmografi i urval

    Filmer

    • 1987 – Raw
    • 1999 – Jawbreaker

    Television

    • 1985–1990 – Sesam (TV-serie)
    • 1990–1996 – Fresh Prince i Bel Air (TV-serie)
    • 2007–2013 – The Young and the Restless (TV-serie)

    Diskografi

    Album

    • 1998 - Kiss the Sky
    • 2014 - Hello

    Singlar

    • 1998 - Daydreamin
    • 1998 - Boy You Knock Me Out (ft.Will Smith)
    • 1999 - Everytime

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.