Heaven Is A 4 Letter Word

Bad English

  • Bad English var en amerikansk / brittisk hårdrocksgrupp som bildades 1987, av keyboardisten Jonathan Cain med sångaren John Waite och basisten Ricky Phillips, hans tidigare bandmedlemmar i The Babys. Övriga bandmedlemmar var gitarristen Neal Schon och Deen Castronovo på trummor.

    Diskografi

    • 1989 - Bad English
    • 1991 - Backlash
    • 1989 - Forget Me Not
    • 1989 - When I See You Smile
    • 1989 - Don't Walk Away
    • 1990 - Price of Love
    • 1990 - Heaven Is a 4 Letter Word
    • 1990 - Possession
    • 1991 - Straight to Your Heart
    • 1991 - So This Is Eden (som Bad English featuring John Waite)
    • 1991 - Time Stood Still (som Bad English featuring John Waite)
    • 1991 - The Time Alone With You (som Bad English featuring John Waite)
    • 2003 - Greatest Hits

    Externa länkar

    • Commons-logo.svg Wikimedia Commons har media som rör Bad English.

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.