Eruption

  • Eruption var en brittisk musikgrupp verksam på 1970-talet. Den bildades av Frank Farian. Gruppens Jamaica-födda sångerska hette Precious Wilson. Hon sjöng vid ett senare tillfälle ihop med bandet Boney M. Eruption hade sina största hits med låtarna "One Way Ticket (To The Blues)" och "I Can't Stand the Rain".

    Diskografi (urval)

    • Eruption (1977)
    • Leave a Light (1978)
    • Fight Fight Fight (1980)
    • Our Way (1983)
    • Gold 20 Superhits (1994) (samlingsalbum)
    • I Can't Stand The Rain (1995) (samlingsalbum)
    • Let Me Take You Back In Time / Funky Lover (1976)
    • I Can't Stand The Rain / Be Yourself (1977)
    • Party Party / Way Ward Love (1978)
    • Leave A Light / Give Me A Little Piece Of Your Sweet Side (1978)
    • One Way Ticket / Left Me In The Rain (1979)
    • Go Johnnie Go (Keep On Walking, John B. / Call My Name (1980)
    • Runaway / Good Good Feeling (1980)
    • You (You Are My Soul) / Fight Fight Fight (1981)
    • Up And Away / Sweet Side (1982)
    • In A Thousand Years / We Don't Need Nobody (1983)
    • I Can't Help Myself / It's The Same Old Song (1983)
    • Joy To The World / Time (1983)
    • Where Do I Begin (Remix) / Where Do I Begin (Instrumental) (1984)
    • I Can't Stand The Rain '88 (EP) (1988)
    • One Way Ticket '94 (EP) (1994)

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.