Vote With A Bullet

Corrosion Of Conformity

  • Corrosion of Conformity är ett amerikanskt hårdrocksband från Raleigh i North Carolina, bildat 1982 och fortfarande aktiva.

    Medlemmar

    • Woody Weatherman – sologitarr, bakgrundssång (1982-idag)
    • Mike Dean – basgitarr, sång (1982-1987, 1993-idag)
    • Reed Mullin – trummor, slagverk, sång (1982-2001, 2010-idag)
    • Benji Shelton – sång (1982-1983)
    • Eric Eycke – sång (1983-1984)
    • Simon Bob Sinister – sång (1986-1989)
    • Karl Agell – sång (1989–1993)
    • Pepper Keenan – gitarr, sång (1989-2006)
    • Phil Swisher – basgitarr (1987-1993)
    • Jimmy Bower – trummor, slagverk (2001-2002)
    • Merrit Partridge – trummor, slagverk (2002-2003)
    • Stanton Moore – trummor, slagverk (2003-2005)
    • Jason Patterson – trummor, slagverk (2005-2006)

    Diskografi

    • 1983 – Eye for an Eye
    • 1985 – Animosity
    • 1991 – Blind
    • 1994 – Deliverance
    • 1996 – Wiseblood
    • 2000 – America's Volume Dealer
    • 2005 – In the Arms of God
    • 2012 – Corrosion of Conformity
    • 2014 – IX
    • 2001 – Live Volume
    • 1987 - Technocracy
    • 1989 - Six Songs with Mike Singing
    • 2010 - Your Tomorrow Parts 1 & 2
    • 2012 - Megalodon
    • 1992 - Vote with a Bullet
    • 1992 - Dance of the Dead
    • 1994 - Albatross (US Main. #19)
    • 1994 - Broken Man
    • 1995 - Clean My Wounds (US Main. #19)
    • 1995 - Seven Days
    • 1996 - Drowning in a Daydream (US Main. #27)
    • 1996 - King of the Rotten
    • 2000 - Congratulations Song (US Main. #24)
    • 2005 - Stonebreaker
    • 2012 - The Doom

    Externa länkar

    • Commons-logo.svg Wikimedia Commons har media som rör Corrosion of Conformity.
    • Officiell webbplats

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.