Mad Cobra

  • Mad Cobra, född Ewart Everton Brown 31 mars 1968 i Kingston, Jamaica, är en jamaicansk dancehallartist. Har internationellt sett blivit mest känd för att tillsammans med den svenska musikgruppen Teddybears STHLM gjort låten Cobrastyle.

    Diskografi (i urval)

    • 1991: Ex-clusive (Charm)
    • 1991: Bad Boy Talk (Penthouse Records)
    • 1992: Spotlight (Top Rank)
    • 1992: Bad Boy Talk (Penthouse)
    • 1992: Merciless Bad Boy (Sinbad)
    • 1992: Hard to Wet, Easy to Dry (Columbia Records)
    • 1993: Goldmine (RAS Records)
    • 1994: Mister Pleasure (VP Records)
    • 1994: Venom (Greensleeves Records)
    • 1994: Step Aside (VP Records)
    • 1994: Your Wish (Culture Press)
    • 1996: Exclusive Decision (VP Records)
    • 1996: Sexperience (Critique Records)
    • 1996: Playaz in Paradise (New Quest)
    • 1996: Milkman (Capitol Records)
    • 1999: OK Ride On (EMI)
    • 2001Cobra (Artists Only Records)
    • 2003: Exclusive (Charm)
    • 2004: Words of Warning (Heartbeat Records)
    • 1992: Flex (singel)
    • 1993: Twinkling Stars
    • 1993: Dead End Street
    • 1993: Legacy (vinyl single)
    • 1996: Big Long John
    • 1998: Pet & Pamper

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.