No Escapin' This

The Beatnuts

  • The Beatnuts är en hiphopgrupp från New York, som bildades 1989. Gruppen är medlem i det berömda hiphopkollektivet Native Tongues och består av medlemmarna JuJu och Psycho Les samt tidigare även Kool Fashion (senare kallad Al Tariq).

    Diskografi (urval)

    • 1994 – The Beatnuts: Street Level
    • 1997 – Hydra Beats Volume 5
    • 1997 – Stone Crazy
    • 1999 – A Musical Massacre
    • 1999 – World Famous Classics
    • 2001 – Take It or Squeeze It
    • 2002 – The Originators
    • 2004 – Milk Me
    • 1993 - Intoxicated Demons
    • 1998 - The Spot (Remix EP)
    • 2009 - Intoxicated Demos
    • 1993 - No Equal / Psycho Dwarf
    • 1994 - Hit Me With That / Get Funky
    • 1994 - Props Over Here
    • 1994 - We Came Here
    • 1997 - Fluid/40 oz/Sandwiches (Re-Mix)
    • 1997 - Off the Books
    • 1999 - Beatnuts Forever
    • 1999 - Se Acabo (Remix)
    • 1999 - Watch Out Now / Turn It Out
    • 2001 - Let's Git Doe
    • 2002 - Very Good My Friends (Remix)
    • 2002 - We Got the Funk
    • 2002 - Work that Pole
    • 2003 - Simple Murder
    • 2003 - Hot
    • 2002 - Classic Nuts Vol. 1
    • 2008 - U.F.O. Files: Unreleased Joints

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.