Girl, I Wanna Lay You Down

ALO

  • Animal Liberation Orchestra (även känd som ALO) är en musikgrupp med skivkontrakt på Jack Johnsons skivbolag Brushfire Records. De har släppt två studioalbum. De har också släppt flera EP:s och oberoende album, inklusive Time Expander.

    Medlemmar

    • Zach Gill - keyboard, sång
    • Steve Adams - bas, sång
    • David Brogan - trummor, sång
    • Dan Lebowitz - gitarr, sång

    Diskografi

    • 1998 - ALO vs. LAG
    • 1999 - One Size Fits All Soundtrack
    • 2002 - Time Expander
    • 2005 - Fly Between Falls
    • 2007 - Roses & Clover
    • 2010 - Man of the World
    • 2012 - Sounds Like This
    • 2006 - A Brokedown Melody Soundtrack
    • 2006 - Brushfire Records Winter 2006
    • 2007 - Endless Highway: A Tribute to The Band
    • 2007 - Thank You. Goodnight. Live Tracks from Bonnaroo & Vegoose
    • 2009 - This Warm December: A Brushfire Holiday Vol. 1
    • 2010 - One Percent For The Planet, The Music Vol. 1
    • 2011 - This Warm December: A Brushfire Holiday Vol. 2

    Externa länkar

    • Commons-logo.svg Wikimedia Commons har media som rör Animal Liberation Orchestra.
    • Officiell webbplats

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.