Crashin' A Party

Lumidee

  • Lumidee Cedeño (född 1984) är en kvinnlig amerikansk R&B sångare.

    2006 släppte hon hit-singeln Dance tillsammans med Fatman Scoop. Låten är en version på Whitney Houstons låt I Wanna Dance With Somebody.

    Diskografi

    Album

    • 2003: Almost Famous
    • 2007: Unexpected

    Singlar

    • 2003: "Never Leave You (Uh Oooh, Uh Oooh)"
    • 2003: "Crashin' A Party" (featuring N.O.R.E.)
    • 2005: "Sientelo" (Speedy feat. Lumidee)
    • 2006: "Dance!" (Goleo VI presents Lumidee feat. Fatman Scoop)
    • 2006: "Maz Maiz" (N.O.R.E. feat Lumidee, Fat Joe, Lil Rob, Chingo Bling, Big Mato, Nina Sky, Negra of LDA)
    • 2006: "She's Like The Wind" (featuring Tony Sunshine)
    • 2007: "Crazy" (featuring Pitbull)
    • 2007: "Could Be Anything"

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.