Ton Head Haeng Kwarm Sao

Tata Young

  • Tata Young (född Amita Marie Young, 14 december, 1980 i Thailand). Tata är en thailändsk sångerska, modell och skådespelerska. Hon blev som 15-åring i Thailand och internationellt sett en stjärna 2004 med albumet I Believe. Youngs album I Believe och huvudlåten med samma namn är en cover på Carolas hitsingel från 2001 I Believe In Love.

    Diskografi

    Studioalbum

    • 1995 : Amita Tata Young
    • 1997 : Amazing Tata
    • 2001 : Tata Young
    • 2003 : Real TT
    • 2004 : I Believe
    • 2005 : Dangerous Tata
    • 2006 : Temperature Rising
    • 2009 : Ready For Love

    EP-Album

    • 1998 : Tata Remix (remixer)
    • 2000 : Best Selected (samlingsalbum)
    • 2006 : Best of Tata Young (samlingsalbum)

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.