Adrian Terrazas

  • Adrián Terrazas-González, född 17 oktober 1975 i Chihuahua, Mexiko, är en amerikansk multiinstrumentalist. Han spelar bland annat flöjt, saxofon, basklarinett och slagverk. Han medverkade i bandet The Mars Volta mellan 2004 och 2009 men spelar nu i ett solo-project som han kallar El Regimen Collective. Han medverkade också på Urss Bajo El Arbols EP LIN3AS M3NTAL3S.

    Diskografi

    Med EL REGIMEN Collective

    • VI (2009)

    Adrián Terrazas-González

    • Cu Taan (2009)

    Med The Mars Volta

    • Frances the Mute (2005)
    • Scabdates (2005)
    • Amputechture (2006)
    • The Bedlam in Goliath - LP (2008)

    Med Omar Rodriguez-Lopez

    • Omar Rodriguez (2005)
    • Please Heat This Eventually (2007)
    • Se Dice Bisonte, No Bùfalo (2007)
    • Omar Rodriguez-Lopez & Lydia Lunch (2007)
    • The Apocalypse Inside of An Orange (2007)
    • Calibration (Is Pushing Luck and Key Too Far) (2007)
    • Old Money (2008)

    Med Big Sir

    • Und Die Scheiße Ändert Sich Immer (2006)

    Med Zechs Marquise

    • Our Delicate Stranded Nightmare (2008)

    Med Troker (band)

    • El Rey Del Camino (2009)

    Med Urss Bajo El Arbol

    • LIN3AS M3NTAL3S (2010)

    Soundtracks

    Radio Serva/Ciudad Desnuda

    • Ciudad Desnuda/MMScore EL REGIMEN Music BMI (November 2nd, 2009)
    • A movie by Marcelo Fois and Ferdinando Vicentini Orgnani (November 2nd, 2009)

    Debo, no niego

    • Debo, no niego/a short film music Score © 2009 EL REGIMEN Music BMI.
    • A short film and animation by Gustavo Borboa and ArteyMedia.

    Utrustning

    • Blåsinstrument:
      • Selmer 1949 Super Balanced Action Tenor Saxophone
      • Selmer Soloist H Tenor Saxophone Mouthpiece
      • Otto Link New York 7* Tenor Saxophone Mouthpiece/The Mars Volta Setup
      • Selmer Super Action 80 Series II Alto Saxophone
      • Selmer Super Session E Alto Saxophone Mouthpiece
      • Selmer Super Action 80 Series II Soprano Saxophone
      • Selmer Super Session G Soprano Saxophone Mouthpiece
      • Selmer 1970 Series A Bass Clarinet
      • Clark W. Fobes San Francisco Bass Clarinet Custom Mouthpiece
      • Selmer 1972 Series 10G Clarinet
      • Clark W. Fobes San Francisco Clarinet Custom Mouthpiece
      • Francois Louis Ultimate Ligature for all Saxophones and Clarinets
      • De Jacques Neck Straps
      • Yamaha Professional Flutes
      • Gonzalez Reeds
    • Förstärkare:
      • Hartke KM200
    • Effektpedaler:
      • Ernie Ball WAH
      • BOSS PS-5 Super Shifter
      • BOSS RC-2 Loop Station
      • Maestro woodwind Effects Box
      • Moogerfooger Ring Modulator
      • MXR Phase 90
      • DigiTech JamMan Looper Performance Loop Pedal
    • Mikrofoner
      • Samson CL8 - Multi-pattern Studio Condenser Mic
      • Samson UHF Synth 5
      • Electro-Voice RE20

    Externa länkar

    Officiella webbplatser

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.