Big Big Trouble

Die Happy

  • Die Happy är ett tyskt alterntivt metalband grundat 1993 i den tyska staden Ulm.

    Medlemmar

    • Marta Jandová - sång (1993-idag)
    • Thorsten Mewes - gitarr (1993-idag
    • Ralph Rieker - basgitarr (1999-idag)
    • Jürgen Stiehle - trummor (1999-idag)
    • Marcus Heinzmann - trummor (1993-1996)
    • Julian Rosennthal - basgitarr (1993-1993)
    • Frede Ferber - basgitarr (1994-1999)
    • Holger Fiesel - trummor (1996-1999)
    • Ralph Rieker

    • Marta Jandová

    • Thorsten Mewes

    Diskografi

    • 1996 – Dirty Flowers
    • 2001 – Supersonic Speed
    • 2002 – Beautiful Morning
    • 2003 – The Weight of the Circumstances
    • 2005 – Four And More - Unplugged
    • 2005 – Bitter to Better
    • 2006 – No Nuts No Glory
    • 2008 – VI
    • 2010 – Red Box
    • 2014 – Everlove
    • 2012 – 1000th Show Live
    • 1994 – Better Than Nothing
    • 1997 – Promotion
    • 2000 - Supersonic Speed
    • 2001 - One Million Times
    • 2001 - Like a Flower
    • 2002 - Goodbye
    • 2002 - Not That Kind of Girl
    • 2002 - Cry For More
    • 2003 - Big Boy
    • 2003 - Everyday's a Weekend
    • 2004 - Slow Day
    • 2005 - Big Big Trouble
    • 2005 - I Am
    • 2006 - Wanna Be Your Girl
    • 2006 - The Ordinary Song
    • 2008 - Still Love You
    • 2009 – Most Wanted 1993 - 2009

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.