Grant Lee Buffalo

  • Grant Lee Buffalo är ett amerikanskt rockband, grundat år 1992 och upplöst år 1999. Bandet leddes av sångaren och gitarristen Grant-Lee Phillips, med Joey Peters på trummor och Paul Kimble på bas och klaviatur. Grant-Lee Phillips har sedan bandet upplöstes gått vidare med en solokarriär. Hösten 2010 meddelade Grant-Lee Phillips att bandet återförenats. Grant Lee Buffalo har sedan återföreningen inte givit ut några skivor men har genomfört kortare turnéer i USA och Europa.

    Diskografi

    • 1993 - Fuzzy
    • 1994 - Mighty Joe Moon
    • 1996 - Copperopolis
    • 1998 - Jubilee
    • 2001 - Storm Hymnal: Gems from the Vault of Grant Lee Buffalo
    • 1991 - Fuzzy / We're Coming Down
    • 1993 - Buffalondon Live (EP)
    • 1993 - America Snoring (EP)
    • 1993 - Fuzzy (EP)
    • 1994 - Mockingbirds (EP)
    • 1994 - Jupiter & Teardrop
    • 1995 - Honey Don't Think
    • 1995 - Lone Star Song
    • 1996 - Homespun / Crashing At Corona

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.