Sanctuary

Terrence Howard

  • Terrence Howard, född 11 mars 1969 i Chicago, är en amerikansk skådespelare.

    Filmografi (urval)

    • 1995 – Mr. Holland's Opus
    • 1996 – Sunset Park
    • 1996 – Johns
    • 1998 – Butter
    • 1999 – Best Laid Plans
    • 1999 – The Best Man
    • 2000 – Big Mommas hus
    • 2001 – Angel Eyes
    • 2001 – Glitter
    • 2002 – Hart's War
    • 2003 – Biker Boyz
    • 2004 – Crash
    • 2004 – Ray
    • 2005 – Hustle & Flow
    • 2005 – Animals
    • 2005 – Four Brothers
    • 2005 – Get Rich or Die Tryin'
    • 2006 – Idlewild
    • 2007 – The Brave One
    • 2007 – August Rush
    • 2007 – Awake
    • 2007 – The Perfect Holiday
    • 2008 – Iron Man
    • 2009 – Fighting
    • 2009 – Prinsessan och grodan
    • 2011 – Little Murder
    • 2011 – The Ledge
    • 2011 – Winnie Mandela
    • 2012 – Red Tails
    • 2012 – On the Road
    • 2012 – The Company You Keep
    • 2013 – Movie 43
    • 2013 – Dead Man Down
    • 2013 – The Butler
    • 2013 – Prisoners
    • 2014 – Sabotage
    • 2014 – St. Vincent
    • 2014 – Lullaby
    • 2015 – Empire (TV-serie)

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.