Matt Bianco

  • Matt Bianco är en brittisk musikgrupp som bildades 1983. De är mest kända för låtarna Get Out of Your Lazy Bed, Half a Minute, Yeh Yeh och Don't Blame It on That Girl. Det var i stort sett gruppens enda hits. Under 1990-talet släpptes deras sista singlar. Några av deras sista singlar släpptes endast i Tyskland och Asien.

    Diskografi

    • Whose Side Are You On? (1984) (#35 Storbritannien)
    • Matt Bianco (1985) (#26 Storbritannien)
    • Indigo (1986) #23 Storbritannien
    • Samba in Your Casa (1991)
    • Another Time Another Place (1994)
    • Gran Via (1995)
    • World Go Round (1997)
    • Rico (2000)
    • Echoes (2002)
    • Matt's Mood (2004)
    • Hifi Bossanova (2009)
    • The Best of Matt Bianco (1990) (#49 Storbritannien)
    • Yeah Yeah (1993)
    • A/Collection (1998)
    • The Best of Matt Bianco: Platinum Collection (2005)
    • Let's Dance (Matt Bianco dance hits) (2005)
    • Wap Bam Boogie (2006)
    • The Best of Matt Bianco - Volume 2 (2008)
    • Sunshine Days - The Official Greatest Hits (2010)
    • Get Out of Your Lazy Bed (1984) (#15 Storbritannien, #8 Irish Singles Chart)
    • Sneaking Out the Back Door / Matt's Mood (1984) (#44 Storbritannien, #22 Irland)
    • Half a Minute (1984) (#23 Storbritannien)
    • More Than I Can Bear (remix) (1985) (#50 Storbritannien)
    • Yeh Yeh (1985) (#13 Storbritannien, #15 Irland)
    • Just Can't Stand It (1986) (#66 Storbritannien)
    • Dancing in the Street (1986) (#64 Storbritannien)
    • Don't Blame It on That Girl / Wap-Bam-Boogie (1988) (#11 Storbritannien, #8 Irland)
    • Good Times (1988) (#55 Storbritannien)
    • Nervous / Wap-Bam-Boogie (re-mix) (1989) (#59 Storbritannien, #22 Irland)
    • Say It's Not Too Late (1989)
    • Fire in the Blood (1990)
    • Wap-Bam-Boogie 1990 (1990)
    • What a Fool Believes (1992) (#23 Irland)
    • Macumba (1991)
    • What a Fool Believes (1992)
    • Our Love (1993) (Japan)
    • Our Love (1994) (Tyskland
    • Buddy Love (1994)
    • Lost in You (1995) (Tyskland)
    • Lost in You (1995) (Japan)
    • Altozano (1997)
    • Sunshine Day / Lost in You (1997)
    • Boogie Mi Vista (1998)

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.