Fool's Garden

  • Fool's Garden, bildad 1991, är en popgrupp från Tyskland. De hade en hit 1995 med "Lemon Tree".

    Bandet släppte en greatest hits samling album i oktober 2009. Albumet, High Times, innehöll femton låtar, inklusive ett tidigare outgivet spår.

    Diskografi

    Album

    • Fool's Garden (1991)
    • Once in a Blue Moon (1993)
    • Dish of the Day (1995)
    • Go and Ask Peggy for the Principal Thing (1997)
    • For Sale (2000)
    • 25 Miles to Kissimmee (2003)
    • Ready for the Real Life (2005)

    Singlar

    • "Lemon Tree" (1995) (Storbritannien - #61 maj 1996 och #26 (återlansering) augusti 1996)
    • "Wild Days" (1996)
    • "Pieces" (1996)
    • "Why Did She Go?" (1997)
    • "Probably" (1997)
    • "Rainy Day" (1998)
    • "Suzy" (2000)
    • "It Can Happen" (2000)
    • "Happy (special tour edition)" (2000)
    • "In the Name" (2001)
    • "Dreaming" (2001)
    • "Closer" (2003)
    • "Dreaming" (2004 års version) (2004)
    • "Man of Devotion" (2005)
    • "Does Anybody Know? / Welcome Sun" (2005)
    • "Cold (italiensk promo)" (2005)
    • "I Got a Ticket" (2006)

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.