Rebecca Lynn Howard

  • Rebecca Lynn Howard, född 24 april 1979 i Salyersville, Kentucky, USA, är en amerikansk countryartist och låtskrivare. Hon flyttade till Nashville 1997 och inledde där en karriär som sångerska och kompositör. Hennes hittills största kommersiella framgång är singeln "Forgive" som nådde placering #12 på Billboards countrylista 2002. För en svensk publik är hon kanske mest känd för samarbete med den svenska countrysångerskan Jill Johnson

    Diskografi

    • 2000 - Rebecca Lynn Howard
    • 2002 - Forgive
    • 2008 - No Rules
    • 1999 - When My Dreams Come True
    • 2000 - Out Here in the Water
    • 2000 - I Don't Paint Myself into Corners
    • 2002 - Forgive
    • 2003 - What a Shame
    • 2003 - I Need a Vacation
    • 2005 - No One'll Ever Love Me
    • 2005 - That's Why I Hate Pontiacs
    • 2006 - Soon
    • 2008 - Sing 'Cause I Love To

    Externa länkar

    Denna musikrelaterade artikel behöver bilder. Har du en passande fri illustration får du gärna ladda upp den.

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.