Georgia Rain

Trisha Yearwood

  • Patricia Lynn "Trisha" Yearwood, född 19 september 1964 i Monticello, Georgia, är en amerikansk countrysångerska. Hon är gift med Garth Brooks sedan 10 december 2005. Yearwood har även haft en återkommande gästroll i TV-serien På heder och samvete.

    Diskografi

    • Trisha Yearwood (1991)
    • Hearts in Armor (1992)
    • The Song Remembers When (1993)
    • The Sweetest Gift (1994)
    • Thinkin' About You (1995)
    • Everybody Knows (1996)
    • Where Your Road Leads (1998)
    • Real Live Woman (2000)
    • Inside Out (2001)
    • Jasper County (2005)
    • Heaven, Heartache, and the Power of Love (2007)
    • Discover Trisha Yearwood (1996)
    • (Songbook) A Collection Of Hits (1997)
    • The Collection (2006)
    • Greatest Hits (2007)
    • Love Songs (2008)

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.