Pacific!

  • Pacific! är en svensk musikgrupp bestående av Daniel Högberg och Björn Synneby. Gruppen blandar elektronisk musik med psykedelisk rock.

    Duon debuterade med singel Sunset Blvd, som utgavs på Dolores Recordings 2007. Debuten följdes av singlarna Break Your Social System (2007), Hot Lips (2008), A Tree (2008), Sunset Blvd/Runway to Elsewhere (2008) och Number One (2008). Gruppens debutalbum Reveries utkom 2008 följt av studioalbum nummer två, Narcissus (2010).

    Medlemmar

    • Daniel Högberg
    • Björn Synneby

    Diskografi

    Album

    • 2008 - Reveries
    • 2010 - Narcissus

    Singlar

    • 2007 - Sunset Blvd
    • 2007 - Break Your Social System
    • 2008 - Hot Lips
    • 2008 - A Tree
    • 2008 - Sunset Blvd/Runway to Elsewhere
    • 2008 - Number One

    Källor

    Fotnoter

    1. ^ [a b] ”Pacific!”. Discogs.com. http://www.discogs.com/artist/Pacific!?anv=Pacific. Läst 6 april 2012. 

    Denna artikel om en musikgrupp behöver bilder. Har du en passande fri illustration får du gärna ladda upp den.

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.