Raptile feat. Trey Songz

  • Tremaine Aldon Neverson, född 28 november 1984 i Petersburg i Virginia, mer känd under sitt artistnamn Trey Songz, är en amerikansk sångare, producent och skådespelare. Hans mor är ursprunglligen från Somalia och fadern är afroamerikanare.

    Diskografi

    Studioalbum

    • 2005 – I Gotta Make It
    • 2005 – Bubble Music
    • 2007 – Trey Day
    • 2009 – Ready
    • 2010 – Passion, Pain & Pleasure
    • 2011 – Inevitable
    • 2012 – Chapter V
    • 2014 − Trigga

    Mixtapes

    • Genesis
    • In My Mind
    • Anticipation
    • #LemmeHolDatBeat
    • Anticioation 2
    • #LemmeHolDatBeat2

    Singlar

    • 2005 – Gotta Make It (Featuring Twista)
    • 2005 – Gotta Go
    • 2007 – Wonder woman
    • 2007 – Keep Me Warm (On Christmas)
    • 2007 – Can't Help But Wait
    • 2008 − Last Time
    • 2009 – I Need A Girl
    • 2009 − I Invented Sex
    • 2010 − Say Aah feat. Fabolous
    • 2010 − Neighbors Know My Name
    • 2010 − Already Taken
    • 2010 − Can't Be Friends
    • 2010 – Bottoms Up feat. Nicki Minaj
    • 2011 − Love Faces
    • 2011 – What I Be On feat. Fabolous
    • 2011 − Unusual feat. Drake
    • 2011 − Sex Ain't Better Than Love
    • 2012 – Heart Attack
    • 2012 − 2 Reasons feat. T.I.
    • 2012 – Dive In
    • 2012 – Simply Amazing
    • 2012 – Never Again
    • 2014 − Na Na
    • 2014 − Smartphones
    • 2014 − Foreign
    • 2014 −What's Best For You
    • 2015 − Slow Motion

    Filmografi

    Filmer

    • Queen of Media (2008)
    • Preacher's Kid (2010)
    • When I Was 17 (2010) (Dokumentär)
    • Trey Songz: My Moment (2010) (Dokumentär)
    • Texas Chainsaw 3D (2013)
    • Baggage Claim (2013)

    TV-serier

    • Lincoln Heights (2009) (avsnitt: "Relative Unknown")
    • Total Divas (2014) (avsnitt: "The House Sitters")

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.