Heartbeat

Annie

  • Annie (eg. Anne Lilia Berge Strand), född 21 november 1977 i Trondheim, Norge, är en norsk sångerska, bosatt i Bergen.

    Annie slog igenom 2004 med singeln Chewing Gum.

    Diskografi

    • Anniemal (2004)
    • DJ-Kicks - Annie (2005) (samlingsalbum)
    • Don’t Stop (2009)
    • The Greatest Hit (1999)
    • Anniemal (2001) (delad singel med Henning Severud)
    • I Will Get On (2002)
    • I Will Always Remember You (2002) (tillsammans med Fredrik Saroea)
    • My Heartbeat (2004)
    • Chewing Gum (2004)
    • My Heartbeat (2004)
    • The Wedding (2005)
    • Me Plus One (2005)
    • Always Too Late (2005)
    • Happy Without You (Remixes) (2005)
    • Crush (Remixes) (2006)
    • Follow Me (2007) (tillsammans med Ercola)
    • Two Of Hearts (2008)
    • I Know UR Girlfriend Hates Me (2008)
    • Songs Remind Me Of You (2009)
    • Anthonio (2009)
    • My Love Is Better (2010)
    • Alien Summer (2011) (tillsammans med The Toxic Avenger)
    • Tube Stops And Lonely Hearts (2013)
    • The A&R EP (2013)
    • Take A Look At The World (2013) (tillsammans med Ralph Myerz)

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.