Alexia

  • Alexia är en italiensk sångerska, född Alessia Aquilani den 19 maj 1967 i La Spezia i Italien.

    Alexia anlitades av producenten Robyx som vokalist på flera av hans eurodanceprojektet under tidigt 90-tal. Bland annat sjöng hon på Ice MCs skiva Ice'n'Green med de stora hitsen Think about the way och It's a rainy day. Under slutet av 90-talet hade hon en framgångsrik karriär som internationell soloartist.

    Diskografi

    Album

    • Fan Club (1997)
    • The Party (1998)
    • Remix Album '98 (1998)
    • Happy (1999)
    • The Hits (2000)
    • Mad For Music (2001)
    • Alexia (2001), släpptes i både en italiensk och en engelsk version.
    • Il Cuore A Modo Mio (2003)

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.