J-Kwon

  • Jerrell Jones, född 28 mars 1986, bättre känd vid sitt artistnamn, J-Kwon, är en rappare från St. Louis, Missouri, USA. Han dök upp på musikscenen under 2004 med hitsingeln "Tipsy".

    Diskografi

    Album

    • 2004: Hood Hop
    • 2009: Hood Hop 2
    • 2009: Hood Hop 2.5

    Mixtapes

    • 2006: Here to Stay
    • 2007: The Power of the Mic

    Singlar

    • 2004: Tipsy
    • 2004: You & Me (feat. Sadiyyah)
    • 2004: Hood Hop
    • 2005: Fresh Azimiz (Bow Wow feat. J-Kwon & Jermaine Dupri)
    • 2005: Get XXX'd (feat. Petey Pablo och Ebony Eyes)
    • 2008: Boo Boo (Holdin Me Down)
    • 2009: Fly
    • 2009: Louie Bounce (I Smacked Nikki) (feat. Geno Green)

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.