The Truth About Men

Tracy Byrd;Andy Griggs;Montgomery Gentry;Blake Shelton

  • Blake Tollison Shelton, född 18 juni 1976 i Ada, Oklahoma, är en amerikansk countrymusiker. Han debuterade 2001 med singeln Austin från det självbetitlade albumet Blake Shelton. Austin låg etta på Billboardlistan "Hot Country Songs" i fem veckor.

    Shelton har haft sex singlar som legat etta på olika topplistor samt två album som belönats med guldskivor i USA.

    Diskografi

    • Blake Shelton (2001)
    • The Dreamer (2003)
    • Blake Shelton's Barn & Grill (2004)
    • Pure BS (2007)
    • Startin' Fires (2008)
    • Red River Blue (2011)
    • Cheers, It's Christmas (2012)
    • Based on a True Story… (2013)
    • Bringing back the sunshine (2014)
    • Blake Shelton: Collector's Edition (2008)
    • Hillbilly Bone (2010)
    • All About Tonight (2010)
    • Austin / Problems at Home (2001)
    • Ol' Red (2002)
    • The Baby (2002)
    • Honey Bee / Delilah (2011)
    • Blake Shelton - The Essentials (2009)
    • Loaded: The Best Of Blake Shelton (2010)

    Källor

    1. ^ Cohoon, Rick. ”Blake Shelton biografi”. Allmusic. http://www.allmusic.com/artist/blake-shelton-p480679. Läst 5 juni 2010. 

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.