Goodie MoB featuring TLC

  • Goodie Mob är en amerikansk hiphopgrupp som bildades 1991 i Atlanta, Georgia och består av Cee-Lo, Khujo, T-Mo och Big Gipp.

    Medlemmar

    • Cee-Lo (f. Thomas DeCarlo Callaway 30 maj 1974 i Atlanta, Georgia) - sång, keyboard, trummor, musikproduktion (1991-1999, 2007-idag)
    • Khujo (f. Willie Edward Knighton, Jr. 13 mars 1972 i Atlanta, Georgia) - sång (1991-idag)
    • T-Mo (f. Robert Barnett 2 februari 1972 i Cascade Heights, Georgia) - sång, trum-programmering (1991-idag)
    • Big Gipp (f. Cameron Gipp 28 april 1973 i Atlanta, Georgia) - sång (1991-2005, 2005-idag)

    Diskografi

    • 1995 – Soul Food
    • 1998 – Still Standing
    • 1999 – World Party
    • 2004 – One Monkey Don't Stop No Show
    • 2005 – Livin' Life as Lumberjacks (som The Lumberjacks)
    • 2013 – Age Against the Machine
    • 2003 – Dirty South Classics

    Externa länkar

    • Goodie Mob på Myspace

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.