I Buy The Drugs

Electric Six

  • Electric Six är ett amerikanskt indierockband från Detroit. Bandet bildades under namnet The Wildbunch 1996.

    Medlemmar

    • Dick Valentine (Tyler Spencer) - sång (1996-idag)
    • Johnny Na$hinal (John Nash) - gitarr (2003-idag)
    • Smorgasbord! (Keith Thompson) - bas (2007-idag)
    • Tait Nucleus? (Christopher Tait) - keyboard (1996-idag)
    • Percussion World (Mike Alonso) - trummor (2005-idag)
    • Da Vé (Dave Malosh) - gitarr (2012-idag)
    • Dick Valentine (Tyler Spencer) - sång
    • Rock and Roll Indian (Anthony Selph) - gitarr (1996-2003)
    • Surge Joebot (Joe Frezza) - gitarr (1996-2003)
    • Disco (Steve Nawara) - bas (1996-2003)
    • M (Cory Martin) - trummor (1996-2004)
    • The Colonel (Zach Shipps) - gitarr (2003-2012)
    • John R. Dequindre (Chris Peters) - bas (2003-2007)
    • Frank Lloyd Bonaventure (Mark Dundon) - bas (2003-?)

    Diskografi

    • 1997 - Don't Be Afraid of the Robot
    • 1998 - Live at the Gold Dollar
    • 1996 - I Lost Control (Of My Rock 'n' Roll)
    • 1997 - The Ballade of MC Sucka DJ
    • 2001 - Danger! High Voltage
    • 2003 - Fire
    • 2006 - Señor Smoke
    • 2006 - Switzerland
    • 2007 - I Shall Exterminate Everything Around Me That Restricts Me From Being The Master
    • 2008 - Flashy
    • 2009 - Kill
    • 2010 - Zodiac
    • 2011 - Heartbeats & Brainwaves
    • 2013 - Mustang
    • 2014 - Human Zoo
    • 2012 - Absolute Pleasure
    • 2003 - Danger! High Voltage
    • 2003 - Gay Bar
    • 2003 - Dance Commander
    • 2004 - Vibrator
    • 2004 - Radio Ga Ga
    • 2010 - Jam It in the Hole
    • 2011 - Interchangable Knife (Dubai Bros. Remix)

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.