Ghost

Mnemic

  • Mnemic är ett danskt metalband som bildades år 1998. Bandet består av fem medlemmar: Guillaume Bideau, Mircea Gabriel Eftemie, Rune Stigart, Tomas "Obeast" Koefod och Brian "Brylle" Rasmussen.

    Medlemmar

    • Guillaume Bideau - sång (2006-idag)
    • Mircea Gabriel Eftemie - gitarr, keyboard (1998-idag)
    • Simone Bertozzi - basgitarr (2011-idag)
    • Brian Larsen - trummor (2011-idag)
    • Michael Bøgballe - sång (2001-2005)
    • Mikkel Larsen - basgitarr (1998-2003)
    • Mark Bai - sång (1998-2001)
    • Thomas 'Obeast' Koefoed - basgitarr (2003-2011)
    • Brian "Brylle" Rasmussen - trummor (1998-2011)
    • Rune Stigart - gitarr (1998-2011)
    • Victor-Ray Salomonsen Ronander - gitarr (2011-2013)
    • Tony Jelencovich - sång (2005-2006)
    • Victor-Ray Salomonsen Ronander - gitarr (2009-2010)
    • Brian Larsen - trummor (2011)

    Diskografi

    • Mechanical Spin Phenomena (2003)
    • The Audio Injected Soul (2004)
    • Passenger (2007)
    • Sons Of The System (2010)
    • Mnemesis (2012)
    • Mechanical Spin Phenomena (2003)
    • Deathbox (2004)
    • Door 2.12 (2004)
    • Ghost (2004)
    • Meaningless / What's Left (2007)
    • Diesel Uterus (2010)

    Externa länkar

    Licenstexten är tillgänglig under "Creative Commons Attribution/Share Alike Licens". Ytterligare villkor kan tillkomma. Se Creative Commons hemsida för mer detaljer. Orignalförfattare till texten ovan.